Kasteel de Wittenburg geïnaugureerd als Caveau de Sabrage!
Kasteel de Wittenburg geïnaugureerd als Caveau de Sabrage!
Op zondag 25 augustus vond op het prachtige terras van Restaurant Sophie, gelegen in Kasteel de Wittenburg, de voorronde van het NK Sabreren plaats. Deze zonovergoten dag stond geheel in het teken van sabreren – de kunst om een champagnefles met een zwaard te openen. Een eeuwenoude traditie die op stijlvolle wijze werd beleefd.
De prestigieuze Confrérie du Sabre d’Or was speciaal uitgenodigd om samen met directeur Ralf Meppelder deze feestelijke gebeurtenis in te luiden en om onze zes werknemers de fijne kneepjes van het sabreren te leren. Na de feestelijke inauguratie van Kasteel de Wittenburg als Caveau de Sabrage, kregen de deelnemers de kans hun nieuwverworven vaardigheden te demonstreren en ontvingen zij een diploma als officieel bewijs van hun beheersing van deze bijzondere traditie.
De aanwezigen genoten daarnaast van een selectie verfijnde amuses en sprankelende champagne, wat zorgde voor een sfeervolle en feestelijke middag. De winnaars van de voorronde waren Maître Disha Birjmohun van Restaurant Sophie, Mahasin en Jesse, die zich hebben weten te kwalificeren voor de finale in Rotterdam.
Als u tijdens uw evenement champagne wilt laten sabreren, laat het ons dan weten, zodat wij deze bijzondere ervaring kunnen toevoegen aan uw gelegenheid.