Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Chateau Chantant

Op zaterdag 25 januari 2020 vond de Première van Chateau Chantant in Kasteel de Wittenburg plaats. In samenwerking met Wentink Forno & Partners werd deze wervelende show bezocht door ruim 150 gasten en genodigden.

Verspreid over de avond kwamen er onvergetelijke optredens van drie artiesten:

April Darby

April Darby is een entertainer van wereldklasse. Een multitalent, die met haar looks, zinderende performance en soulvolle stem, vastberaden is om ieder podium te veroveren! Tussen 2015 – 2017 speelde zij meerdere keren de hoofdrol in de hitmusical “The Bodyguard”.

Bryan B.

Na het zingen van enkele noten gaat het publiek helemaal los. Bryan B behoort in Nederland tot één van de beste zangers en werd bekend na zijn deelname aan de Voice of Holland seizoen 2018/2019.

Graziëlla Hunsel

Graziëlla is een getalenteerde zangeres en beschikt over een breed repertoire. In 2018 heeft ze deelgenomen aan de Nederlandse versie van de “Passion”. Onlangs heeft ze mee gedaan aan het RTL4 programma All together now, waarbij ze als winnares het podium verliet.

Tijdens de optredens van April Darby, Bryan B. en Graziëlla Hunsel werd er genoten van een culinair 3-gangen diner bereid door Chef-kok Roy van Geel.

De Grand Première van Chateau Chantant was een zeer geslaagde avond! Op 28 november 2020 vindt de tweede editie van Chateau Chantant plaats bij Kasteel de Wittenburg. Voor meer informatie kunt u HIER op klikken.

Chateau Chantant 28 november 2020

Bekijk hier de video van de eerste editie van Chateau Chantant.