Boekingsvoorwaarden

Algemene boekingsvoorwaarden

De Exploitatiemaatschappij “de Wittenburg” hanteert voor het accepteren van reserveringen de in de horecabranche gebruikelijke uniforme voorwaarden hotellerie (UVH). Voor inzage in de voorwaarden verwijzen wij u naar deze website.

De prijzen worden eens per jaar aangepast en wel op 1 januari. De prijsaanpassing geschiedt op basis van relevante kostenstijgingen (bv. loonkosten, inkoopkosten, energiekosten).Een reservering wordt pas definitief wanneer de orderbevestiging voor akkoord getekend wordt ontvangen, waarmee de voorwaarden zijn geaccepteerd.

Bij niet-leden wordt op het moment van acceptatie een aanbetaling van 50% van de reserveringswaarde gevraagd.

Voor hotelkamerreserveringen kan tot 24 uur van te voren kosteloos geannuleerd worden. Daarna is 100% van de overnachtingsprijs verschuldigd.

De rekening voor de hele of het restant van de uitgevoerde reservering dient binnen 30 dagen na uitvoeringsdatum betaald te zijn. Indien dit niet het geval is wordt krediettoeslag van 1% per maand in rekening gebracht.

Bij herinneringsnota’s wordt de rekening met de krediettoeslag verhoogd op basis van de onderstaande stappen:

  • tot 14 dagen: 0%
  • tot 60 dagen: 1%
  • tot 90 dagen: 2%
  • tot 120 dagen: 3%

Voor leden gelden speciale tarieven

Bij een gehele of gedeeltelijke no show worden annuleringskosten in rekening gebracht. Bij annulering van zakelijke bijeenkomsten, meer dan 2 maanden voor de uitvoeringsdatum worden geen annuleringskosten in rekening gebracht. Bij annulering tussen 2 en 1 maand voor uitvoeringsdatum wordt 25% van de reserveringswaarde als no show in rekening gebracht, bij annulering tussen 1 maand en 14 dagen 50% en tussen 14 en 7 dagen 75%. Bij annulering binnen een week voor uitvoeringsdatum is 100% v/d reserveringswaarde verschuldigd.

Neem voor meer informatie of voor uw reservering contact op via 070-515 15 70, info@wittenburg.nl