{"id":10603,"date":"2021-01-21T15:13:58","date_gmt":"2021-01-21T15:13:58","guid":{"rendered":"https:\/\/www.wittenburg.nl\/?p=10603"},"modified":"2021-01-21T15:14:11","modified_gmt":"2021-01-21T15:14:11","slug":"bid-avro-tros-innovatie-diner","status":"publish","type":"post","link":"https:\/\/www.wittenburg.nl\/en\/blog\/2021\/01\/21\/bid-avro-tros-innovatie-diner\/","title":{"rendered":"BID AVRO Tros Innovatie diner"},"content":{"rendered":"
[vc_row css=”.vc_custom_1543406505086{padding-bottom: 50px !important;}”][vc_column][vc_column_text][\/vc_column_text][\/vc_column][vc_column] <\/span><\/p>\n<\/header>[vc_column_text]<\/p>\n BID nieuwsbrief november 2020:<\/p>\n Via deze update houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de BID. We hebben namelijk niet stilgezeten!<\/p>\n We vertellen je meer over het verloop van het BID AVRO Tros Innovatiediner, je kunt een interview lezen met kasteelheer Ralf Meppelder van Kasteel de Wittenburg.<\/p>\n Ook hebben we het BID vertrouwensdiner achter de rug, om vertrouwen tussen de overheid, het\u00a0bedrijfsleven en de media te verbeteren. Hieruit zijn er drie doelen ontstaan: de improvement van de vegan industrie, het cre\u00ebren van meer werkgelegenheid en het onderwijs verbeteren.<\/p>\n [\/vc_column_text][vc_column_text]<\/p>\n Challengers uit de voedingsindustrie vallen in de prijzen<\/strong>BID AVRO Tros Innovatie diner<\/strong><\/h2>\n
\nBij het BID AVRO Tros Innovatie diner op 19 oktober is Protix uitgeroepen tot winnaar van de Nederlandse Innovatie Prijs 2020. De marktleider in verifieerbare en schaalbare insectenkweek om zo het van insecten het ingredi\u00ebnt van de toekomst te maken en de balans in het natuurlijke voedingssysteem te herstellen, liet hiermee 1000 andere bedrijven achter zich op het gebied van duurzame innovatie. Ook werden vier andere bedrijven bekroond met de Nederland Innoveert prijs van de Big Improvement Day. E\u00e9n hiervan was een andere challenger uit de voedingsindustrie: The LIVEKINDLY Collective, een wereldwijd collectief van plantaardige voedingsmiddelen met als doel om de beschikbaarheid en consumptie hiervan te accelereren.<\/p>\n