Skip links

Hotel

In Wassenaar bevindt zich Kasteel de Wittenburg op een groot landgoed. Het kasteel is gevestigd in een authentiek, monumentaal pand wat dateert uit 1899. Kasteel de Wittenburg hebben originele architectonische elementen, zoals mooie grote ramen en open haarden, en zijn elegant ingericht met parketvloeren. Het gebouw is gebouwd door Jonkheer Helenus Marius Speelmann.

Kasteelkamers
De 10 stijlvolle kasteelkamers hebben elk een eigen sfeer, uitstekende badkamer, airconditioning en uitzicht op het parkachtige landgoed.  Wij willen u er op attent maken dat u logeert in een monumentaal pand. De kasteelkamers zijn wat gehorig.

Uitgebreid ontbijten
U kunt genieten van een royaal continentaal ontbijt in onze ontbijtzaal. Bij het ontbijt serveren wij o.a. broodjes, kaas, koude vleeswaren, een vers bereid eitje naar keuze en vers geperst jus d’orange. Het ontbijt kunt u separaat reserveren.

Restaurant Sophie
In het souterrain bevindt zich een sfeervol restaurant. Restaurant Sophie is een eigentijdse traditionele Franse keuken met een knipoog naar de Aziatische keuken. Het restaurant is vernoemd naar Sophie Adriënne Baronesse Sloet van Old-ruitenborgh, de echtgenote van de heer Speelman.

Wij zien ernaar uit om u te mogen verwelkomen in Kasteel de Wittenburg.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de mail info@wittenburg.nl, bel ons op 070 51 51 500 of vul het informatieformulier in.

Contact ons
Boek nu

ONZE KAMERS

Zie meer en boek

Deluxe Kasteelkamer

Vanaf €150,- per nacht
Zie meer en boek

Superior kasteelkamer

Vanaf €160,- per nacht
Zie meer en boek

Luxe Suite

Vanaf €250,- per nacht
Zie meer en boek

Bruidssuite

Vanaf €250,- per nacht

HOTEL TESTIMONIALS

HET KASTEEL BIEDT

Ontbijt service

U kunt genieten van een royaal continentaal ontbijt in onze ontbijtzaal. Onze ontbijtmedewerker serveert u een vorstelijk ontbijt met o.a. vers geperst glas jus d’orange, warme broodjes en diverse à la minute bereidde eiergerechten.

Bereikbaarheid en in de buurt

Vanuit het Kasteel de Wittenburg is het 30 minuten rijden naar Luchthaven Amsterdam Schiphol. Gasten kunnen Den Haag en Leiden ontdekken, deze zijn een korte autorit verwijderd. Beide steden hebben een rijke geschiedenis en bieden een fijne mix van cultuur, musea, eetgelegenheden en designer boutiques. Het ongerepte Wassenaarse strand ligt op een steenworp afstand van het kasteel.

Voor verdere informatie met reizen over het openbaar vervoer verwijzen wij u naar www.9292ov.nl

Hotel

Van datum

Tot datum

Heeft u een voorkeur voor een van onze kamers?KasteelkamerExclusieve suites

Heeft u eetwensen tijdens uw verblijf?OntbijtLunchDiner

Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of vragen?

Ons hotel & restaurant zijn geopend! **** Ervaar de rust en de ruimte in de Wassenaarse bossen