Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Hotel

In Wassenaar bevindt zich Kasteel de Wittenburg op een groot landgoed. Het kasteel is gevestigd in een authentiek, monumentaal pand wat dateert uit 1899. Kasteel de Wittenburg heeft originele architectonische elementen, zoals mooie grote ramen en open haarden, en zijn elegant ingericht met parketvloeren. Het gebouw is gebouwd door Jonkheer Helenus Marius Speelman.

Kasteelkamers
De 10 stijlvolle kasteelkamers hebben elk een eigen sfeer, uitstekende badkamer, airconditioning en uitzicht op het parkachtige landgoed.  Wij willen u er op attent maken dat u logeert in een monumentaal pand. De kasteelkamers zijn wat gehorig. Daarnaast willen wij hierbij vermelden dat het meenemen van huisdieren niet is toegestaan.

Ontbijt
U kunt genieten van een ontbijt in ons restaurant Sophie, bestaande uit vers afgebakken broodjes, vers beleg, scrambled eggs, yoghurt en vers fruit.

Restaurant Sophie
In het souterrain bevindt zich een sfeervol restaurant. Restaurant Sophie heeft een eigentijdse traditionele Franse keuken met een knipoog naar de Aziatische keuken. Het restaurant is vernoemd naar Sophie Adriënne Baronesse Sloet van Old-Ruitenborgh, de echtgenote van de heer Speelman. (Op maandag en dinsdag gesloten)

Huisdieren
In ons hotel is het niet toegestaan om huisdieren mee te nemen.

Wij zien ernaar uit om u te mogen verwelkomen in Kasteel de Wittenburg.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de mail info@wittenburg.nl, bel ons op 070 51 51 500 of vul het informatieformulier in.

Contact ons

ONZE KAMERS

Zie meer en boek

Deluxe Kasteelkamer

Vanaf €160,- per nacht
Zie meer en boek

Superior kasteelkamer

Vanaf €170,- per nacht
Zie meer en boek

Luxe Suite

Vanaf €285,- per nacht
Zie meer en boek

Bruidssuite

Vanaf €295,- per nacht

HOTEL TESTIMONIALS

HET KASTEEL BIEDT

Ontbijt service

U kunt genieten van een ontbijt in ons restaurant Sophie, bestaande uit vers afgebakken broodjes, vers beleg, scrambled eggs, yoghurt en vers fruit.  

Bereikbaarheid en in de buurt

Vanuit het Kasteel de Wittenburg is het 30 minuten rijden naar Luchthaven Amsterdam Schiphol. Gasten kunnen Den Haag en Leiden ontdekken, deze zijn een korte autorit verwijderd. Beide steden hebben een rijke geschiedenis en bieden een fijne mix van cultuur, musea, eetgelegenheden en designer boutiques. Het ongerepte Wassenaarse strand ligt op een steenworp afstand van het kasteel.

Voor verdere informatie met reizen over het openbaar vervoer verwijzen wij u naar www.9292ov.nl

Hotel

    Van datum

    Tot datum

    Heeft u een voorkeur voor een van onze kamers?KasteelkamerExclusieve suites

    Heeft u eetwensen tijdens uw verblijf?OntbijtLunchDiner

    Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of vragen?