Bel +31 70 51 51 500

info@restaurantsophie.nl

Restaurant Sophie
in Kasteel de Wittenburg

Welkom bij Restaurant Sophie, het betoverende hart van Kasteel de Wittenburg. Hier, te midden op een verborgen plek omringd door natuur, komt dankzij chef-kok Jim Boctor en restaurant manager Disha Birjmohun een verhaal tot leven met geschiedenis en een vleugje mysterie.

Het restaurant is vernoemd naar mij, Sophie Adrienne barones Sloet van Oldruitenborgh. Samen met mijn geliefde echtgenoot Jonkheer Speelman waren wij de allereerste bewoners van dit kasteel en maakten we samen talloze reizen over de hele wereld. De sporen van onze ontdekkingsreizen zijn vereeuwigd in de prachtige vertrekken van ons kasteel.

Jim en Disha gebruiken de rijke geschiedenis van het kasteel als inspiratiebron voor het Restaurant Sophie-concept. Laat u uitnodigen om de wereldse smaken te ontdekken uit onze reizen. Onder leiding van Jim bereidt onze keuken gerechten die zich vermengen met authentieke smaken op een historische locatie, waar elke hap een eigen avontuur is. Met wijnen van over de hele wereld maken wij uw avond compleet. Laat Disha en haar bedienende brigade u meenemen op een culinaire reis en ontdek zelf wat ons kasteel zo bijzonder maakt.

Geniet van smaakvolle momenten.

Liefs,

Sophie

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag voor borrel en diner van 

17:00 – 23:00 uur 

Zaterdag & zondag voor lunch, borrel en diner van 

12:00 – 23:00 uur

Onze keuken is geopend tot 22:00 uur.

Groepsreserveringen lunch en diner

woensdag  t/m zondag serveren wij lunch en diner voor groepen vanaf 10 personen. In ons restaurant is ruimte voor een lange tafel tot 24 personen en op ons terras kunnen wij tot 30 personen ontvangen. Onze chef heeft een aantal heerlijke menu’s samengesteld die wij graag met u overleggen. Wij houden uiteraard rekening met eventuele allergieën of dieetwensen. Gezelschappen onder de 10 personen kunnen van onze à la carte kaart bestellen.

Neem voor meer informatie contact op via info@restaurantsophie.nl.

Organiseert u liever een lunch of diner in de kasteelzalen of de tuin van Kasteel de Wittenburg? Neem dan contact op met onze sales afdeling via sales@wittenburg.nl.

Waar kunt u Sophie vinden?

We helpen u graag!

Stuur ons een mailtje als u vragen heeft over ons menu, bijvoorbeeld als u een voedselallergie heeft

Disclaimer: de op deze website getoonde informatie wordt door Restaurant Sophie met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Restaurant Sophie verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Restaurant Sophie worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Volg ons