Bel +31 70 51 51 500

info@restaurantsophie.nl

Restaurant Sophie
in Kasteel de Wittenburg

Restaurant Sophie is gevestigd in Kasteel de Wittenburg midden in de bossen van Wassenaar. Een schitterende locatie met een sfeervol terras gelegen aan de kasteelvijver.  

Ons restaurant is vernoemd naar de eerste bewoonster van Kasteel de Wittenburg, Barones Sophie. De barones was in haar tijd een wereldreiziger en dit herbeleeft u in ons moderne à la carte restaurant.

De keuken onder leiding van onze Chef-kok Jim Boctor
bereidt gerechten die geïnspireerd zijn op alle werelddelen. De bedienende brigade maakt uw avond graag compleet met een goed glas wijn of een heerlijke cocktail. Naast onze wijnkaart kunnen wij wijnliefhebbers ook voorzien van exclusieve wijnen uit Sophies geheime wijnkelder!

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen. 

 

Aankomende events bij restaurant Sophie:

13 maart 2024 Whisky tasting around the world

Hartelijk welkom bij
Restaurant Sophie

Openingstijden

Woensdag t/m zondag 

17:00 – 23:00 uur 

Onze keuken is geopend tot 22:00 uur.

Momenteel zijn wij niet geopend voor de lunch.

Groepsreserveringen lunch 

woensdag  t/m vrijdag serveren wij lunch voor groepen vanaf 10 personen. Onze chef heeft een aantal heerlijke menu’s samengesteld die wij graag met u overleggen. Wij houden uiteraard rekening met eventuele allergieën of dieetwensen.

Neem voor meer informatie contact op via info@restaurantsophie.nl

Waar kunt u Sophie vinden?

We helpen u graag!

Stuur ons een mailtje als u vragen heeft over ons menu, bijvoorbeeld als u een voedselallergie heeft

Disclaimer: de op deze website getoonde informatie wordt door Restaurant Sophie met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Restaurant Sophie verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Restaurant Sophie worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Volg ons