Bel +31 70 51 51 500

info@restaurantsophie.nl

Restaurant Sophie
in Kasteel de Wittenburg

Restaurant Sophie is een modern à la carte restaurant gelegen in het klassieke Kasteel de Wittenburg. Het restaurant is vernoemd naar Barones Sophie, de eerste bewoonster van Kasteel de Wittenburg. Barones Sophie en haar echtgenoot Jonkheer Speelman reisden in de 19de eeuw de hele wereld over. Herbeleef deze wereldreis op culinaire wijze met het ‘Vorstelijk Tafelen’ menu.

Onze keuken bereidt gerechten die geïnspireerd zijn door de wereldreis van Sophie en Speelman. Robuuste gerechten met wereldse smaken gecomplementeerd met wijnen over de hele wereld maken wij uw avond compleet.

Welkom bij
Restaurant Sophie

van woensdag t/m
zondag geopend vanaf 17:00u

Momenteel serveren wij geen lunch. 

Wij hebben recentelijk het teleurstellende bericht van de Gemeente Wassenaar ontvangen dat het nieuwe terras van restaurant Sophie nog niet in gebruik mag worden genomen. 

Wij hopen u spoedig te mogen verwelkomen op het nieuwe terras en houden u op de hoogte van de ontwikkelingen. 

Bij Restaurant Sophie krijg je, lopend over de rode loper, een vorstelijk onthaal

Bij Restaurant Sophie krijg je, lopend over de rode loper, een vorstelijk onthaal. Aankomen op het landgoed de Wittenburg met kasteel en het geluid van je wegzakkende hakken in wit gravel, is al een feestje op zich. Ze hebben er wereldgerechten en de liefste bediening. Deze week in de rubriek De Gouden Pollepel: Restaurant Sophie.

Restaurant Sophie - gouden lepel

Waar kunt u Sophie vinden?

We helpen u graag!

Stuur ons een mailtje als u vragen heeft over ons menu, bijvoorbeeld als u een voedselallergie heeft

Disclaimer: de op deze website getoonde informatie wordt door Restaurant Sophie met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Restaurant Sophie verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Restaurant Sophie worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Volg ons