Bel +31 70 51 51 500

info@restaurantsophie.nl

Restaurant Sophie
in Kasteel de Wittenburg

Restaurant Sophie is gevestigd in Kasteel de Wittenburg midden in de bossen van Wassenaar. Een schitterende locatie met een sfeervol terras gelegen aan de kasteelvijver.  

Ons restaurant is vernoemd naar de eerste bewoonster van Kasteel de Wittenburg, Barones Sophie. De barones was in haar tijd een wereldreiziger en dit herbeleeft u in ons moderne à la carte restaurant.

De keuken onder leiding van onze Chef-kok Jim Boctor
bereidt gerechten die geïnspireerd zijn op alle werelddelen. De bedienende brigade maakt uw avond graag compleet met een goed glas wijn of een heerlijke cocktail. Naast onze wijnkaart kunnen wij wijnliefhebbers ook voorzien van exclusieve wijnen uit Sophies geheime wijnkelder!

Wij kijken ernaar uit om u te verwelkomen.

Hartelijk welkom bij
Restaurant Sophie

Openingstijden

Woensdag t/m vrijdag 17:00 – 23:00

Geopend voor borrel en diner

 

Zaterdag & zondag 12:00 – 23:00

Geopend voor lunch, borrel en diner 

 

Groepsreserveringen lunch 

woensdag  t/m vrijdag serveren wij lunch voor groepen vanaf 10 personen. Onze chef heeft een aantal heerlijke menu’s samengesteld die wij graag met u overleggen. Wij houden uiteraard rekening met eventuele allergieën of dieetwensen.

Neem voor meer informatie contact op via info@restaurantsophie.nl

 

Bij Restaurant Sophie krijg je, lopend over de rode loper, een vorstelijk onthaal

Bij Restaurant Sophie krijg je, lopend over de rode loper, een vorstelijk onthaal. Aankomen op het landgoed de Wittenburg met kasteel en het geluid van je wegzakkende hakken in wit gravel, is al een feestje op zich. Ze hebben er wereldgerechten en de liefste bediening. Deze week in de rubriek De Gouden Pollepel: Restaurant Sophie.

Restaurant Sophie - gouden lepel

Waar kunt u Sophie vinden?

We helpen u graag!

Stuur ons een mailtje als u vragen heeft over ons menu, bijvoorbeeld als u een voedselallergie heeft

Disclaimer: de op deze website getoonde informatie wordt door Restaurant Sophie met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Restaurant Sophie verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Restaurant Sophie worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Volg ons

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Ut elit tellus, luctus nec ullamcorper mattis, pulvinar dapibus leo.