Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Romantisch trouwen

Jullie gaan trouwen…en wij staan garant voor een onvergetelijke huwelijksdag op een schitterende locatie. Vanaf het moment dat jullie de oprijlaan van Kasteel de Wittenburg betreden, draait alles om jullie, de gasten en de liefde. Het geheim van onze exclusieve locatie is de persoonlijke en warme ambiance. Daar zorgen wij voor, vanaf de allereerste seconde. Ons team heeft maar een doel en dat is alles in het werk stellen om jullie een fantastische dag te laten beleven. Op een manier die naadloos bij jullie past. En bij jullie familie, vrienden en andere genodigden. Jullie zijn van harte welkom op Kasteel Wittenburg om kennis met ons te maken en de locatie te bezichtigen. Natuurlijk maken wij graag een offerte op maat zodat jullie exact weten wat jullie kunnen verwachten.

 

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de mail sales@wittenburg.nl, bel ons op 070 51 51 500 of vul het informatieformulier in. 

Trouwbrochure
Informatieformulier

van exclusieve kasteelzaal tot moderne feestzaal

Kasteel de Wittenburg biedt elf verschillende ruimtes voor feestelijke bijeenkomsten. Denkt u bijvoorbeeld aan de stijlvolle, glazen serre met toegang tot de kasteeltuin en vijver. De verschillend sfeervol ingerichte ruimtes met hun kenmerkende exclusieve ambiance bieden ruimte voor lunches, diners en ceremonies.

Wij begrijpen als geen ander dat het culinair niveau van de keuken voor een groot gedeelte bepalend is voor het succes van uw feest. In de catacombe van het kasteel bevindt zich één van de mooiste keukens van Nederland. Dagelijks is onze keukenbrigade in de weer met verse producten om de meest verfijnde gerechten voor u en uw gasten te verzorgen

Bekijk de mogelijkheden per zaal:

Vraag meer informatie aan

VASTE PARTNERS VAN KASTEEL DE WITTENBURG

Bloemenservice Nederland
Ferocius events
Modern Booths
Paco van Leeuwen
Perfect pastery

HET KASTEEL BIEDT

Unieke trouwlocatie

Trouwen in de sprookjesachtige tuin van het kasteel, breng een toost uit met familie en vrienden onder de eeuwenoude kastanjeboom of geef elkaar het jawoord in de serre met fantastisch uitzicht op de kasteeltuin en de vijver met fonteinen. Een exclusieve locatie waar de ambiance altijd persoonlijk en warm aanvoelt. Geniet van de traditionele hoffelijkheid die u misschien niet meer gewend bent, maar wel verdient.

Bruiloft op maat

Ons team heeft veel ervaring met het organiseren van diverse soorten bruiloften. Alle kennis en middelen worden aangeboden om van uw bruiloft een groot succes te maken. Het team denkt graag vanuit een persoonlijke benadering met u mee. Maatwerk is de regel.

Huwelijksvoltrekking

De huwelijksvoltrekking kan in alle verschillende vertrekken van het kasteel plaatsvinden. Maar ook in de lommerrijke tuin, grenzend aan de vijver kan de huwelijksvoltrekking plaats vinden. De Wittenburg beschikt over 2 unieke trouwzetels en uiteraard rollen wij de rode loper voor u uit.

Toosten & dineren

Toost met uw gasten op uw huwelijksvoltrekking met Champagne. Na het aansnijden van de door onze patissier gemaakte bruidstaart, kunt u culinair genieten van onze verfijnde klassieke keuken. Alles is mogelijk: van kleine amuses of een informeel walking-dinner tot een een chique diner. 

Spetterend feest

Met een spetterend feest als afsluiting is de dag compleet. Wij hebben diverse goede referenties voor musici en entertainment waar u de bij u passende band of DJ kunt vinden.

Overnachten

Sluit de dag bijzonder af in een eigen bruidssuite met sauna en jacuzzi. Ook uw gasten kunnen overnachten in een van de tien stijlvolle kasteelkamers. De volgende dag kunt u gezamenlijk ontbijten en met genoegen terugdenken aan een droomdag. Bekijk ons hotel.

Vraag meer informatie aan

Bekijk hier de sfeerbeelden

Ceremonie

Diner

Feest

Romantisch trouwen

  Datum

  Aantal personen

  Welke tijden?

  Meerdere dagen?

  Welke onderdelen van uw bruiloft zou u bij ons willen organiseren?HuwelijksvoltrekkingMiddagborrelDinerFeest

  Heeft u ook interesse in een overnachting? JaNee

  Heeft u een voorkeur voor een van onze zalen?Grote LoungeKleine LoungeSerreFranse salonBibliotheekOranje Nassau zaalBoardrooms

  Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of heeft u een globaal programma?