Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Zakelijke evenementen

Bent u op zoek naar een zaal voor uw congres, vergadering, conferentie of bedrijfsevenement? Kasteel de Wittenburg is voor iedere gelegenheid een geschikte locatie. Met zalen van verschillende afmetingen biedt het kasteel ruimte aan voor 2 tot 500 bezoekers. Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de mail info@wittenburg.nl, of bel ons via 070 51 51 500 of vul het informatieformulier in.

Het prachtige bosrijke landgoed beschikt over ruim 200 gratis parkeerplaatsen. In het gehele kasteel is er gratis WiFi beschikbaar en op verzoek verzorgen wij audiovisuele hulpmiddelen voor u.

Mocht het op de dag van uw vergadering zonnig weer zijn, dan kan uw vergadering buiten in onze prachtige tuin plaatsvinden. Wenst u een combinatie van binnen en buiten vergaderen, dan is dat natuurlijk mogelijk.

Contact ons
Informatie formulier

kasteelZALEN, luxe boardrooms en een congreszaal

Kasteel de Wittenburg biedt elf verschillende ruimtes voor vergaderingen, presentaties en andere bijeenkomsten. Denkt u bijvoorbeeld aan de stijlvolle, glazen serre met toegang tot de kasteeltuin en vijver. De verschillende sfeervol ingerichte ruimtes met hun kenmerkende exclusieve ambiance bieden ruimte voor vergaderingen, lunches, diners en recepties.

Wij begrijpen als geen ander dat het culinair niveau van de keuken voor een groot gedeelte bepalend is voor het succes van uw bijeenkomst. In de catacombe van het kasteel bevindt zich in één van de mooiste keukens van Nederland. Dagelijks is onze keukenbrigade in de weer met verse producten om de meest verfijnde gerechten voor u en uw gasten te verzorgen.

Bekijk de mogelijkheden per zaal:

HET KASTEEL BIEDT

Unieke locatie

Het hele complex is in de loop der jaren nauwelijks veranderd. Het hoofdgebouw is aangepast aan de eisen der moderne tijd. Toch is de oude rust meer dan 80 jaar geleden nog aanwezig. De hal en de stijlvolle interieurs van de verschillende vertrekken getuigen daarvan. Hoog boven dit alles zit daar het kleine stenen leeuwtje dat door de huidige eigenaar hoog boven zijn bezit is geplaatst.

Hoffelijke sferen

Het elegante kasteel ademt traditionele gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer. De stijlvolle hal en klassieke interieurs getuigen van hoffelijke afkomst. In de zalen liggen prachtige houten vloeren en het landgoed straalt rust uit. Traditionele hoffelijkheid die u misschien niet meer gewend bent, maar wel verdient.

Professionele ondersteuning

Het team van Kasteel de Wittenburg heeft meer dan 30 jaar ervaring met het faciliteren en organiseren van diverse soorten evenementen. Alle kennis en middelen worden aangeboden om van uw evenement een groot succes te maken. Het team denkt graag vanuit een persoonlijk benadering met u mee.

Uitmuntende keuken

Dagelijks serveert onze keuken op uw verzoek ontbijt, lunch, diner en borrel. Verfijnde klassieke gerechten met traditionele Franse invloeden bereid met verse, lokale producten en afgestemd op uw (dieet)wensen. Geserveerd in de kasteelzalen, de tuin of in restaurant Sophie.

Goede bereikbaarheid

Kasteel de Wittenburg ligt dicht bij de provinciale weg N44, en is goed bereikbaar met de auto vanaf de A44 of de A12. Bushaltes Het Kerkehout en Beukenhorstlaan bevinden zich op 5 tot 10 minuten loopafstand.

Kasteel de Wittenburg biedt ruimte aan 200 gratis parkeerplaatsen.

Met de fiets rijdt u in 15 minuten vanaf station Den Haag Centraal door een prachtige bosrijke omgeving naar het kasteel.

Voor verdere informatie over reizen met het openbaar vervoer verwijzen wij u naar www.9292ov.nl

Download brochure

Zakelijke evenementen

  Datum

  Meerdere dagen?

  Aantal personen

  Welke tijden?

  Heeft u interesse in een vergadering of evenement?VergaderingEvenement

  Heeft u een voorkeur voor een van onze zalen? Grote LoungeKleine LoungeSerreFranse salonBibliotheekOranje Nassau zaalBoardrooms

  Van welke catering opties zou u gebruik willen maken? Vergader arrangementOntbijtLunchDinerBorrel

  Heeft u ook interesse in een overnachting? JaNee

  Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of heeft u al een globaal programma?