Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Uitvaarten & condoleances

Een dierbare verliezen is een van de meest ingrijpende gebeurtenissen uit het leven. Kasteel de Wittenburg is een unieke plek vol intimiteit, warmte en rust. Graag vormen wij een sfeervol lichtpunt in een donkere tijd. Ervaar rust en betrokkenheid in een fijne omgeving.

Het afscheid van uw dierbare moet goed en stijlvol geregeld worden, waarbij uw persoonlijke wensen voorop staan. Kasteel de Wittenburg staat bekend om haar exclusiviteit en gastvrijheid, waarbij er keuze is uit stijlvolle zalen. Het kasteel biedt een fijne ambiance voor een afscheidsceremonie, condoleance of familiediner met een ruime parkeergelegenheid.

Kasteel de Wittenburg regelt alles tot in detail voor u en uw gasten. Van parkeerassistentie tot de gehele culinaire invulling van uw condoleance receptie.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de mail info@wittenburg.nl, bel ons op 070 51 51 500 of vul het informatieformulier in.

Contact ons
Informatie formulier

kasteelZALEN, luxe boardrooms en congreszaal

Kasteel de Wittenburg biedt elf verschillende ruimtes aan voor bijeenkomsten. Denkt u bijvoorbeeld aan de stijlvolle, glazen serre met toegang tot de kasteeltuin en vijver. De verschillende sfeervol ingerichte ruimtes met hun kenmerkende exclusieve ambiance bieden ruimte voor lunches, diners en recepties.

Wij begrijpen als geen ander dat het culinair niveau van de keuken voor een groot gedeelte bepalend is voor het succes van uw bijeenkomst. In de catacombe van het kasteel bevindt zich één van de mooiste keuken van Nederland. Dagelijks is onze keukenbrigade in de weer met verse producten om de meest verfijnde gerechten voor u en uw gasten te verzorgen.

Bekijk hier de mogelijkheden per zaal:

HET KASTEEL BIEDT

Unieke Locatie

Het hele complex is in de loop er jaren nauwelijks veranderd. Het hoofdgebouw is aangepast aan de eisen der moderne tijd. Toch is de oude rust van meer dan 80 jaar geleden nog aanwezig. De hal en stijlvolle interieurs van de verschillende vertrekken getuigen daarvan. Hoog boven dit alles zit daar het kleine stenen leeuwtje dat door de huidige eigenaar hoog boven zijn bezit is geplaatst.

Hoffelijke sferen

Het elegante kasteel ademt traditionele gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer. De stijlvolle hal en klassieke interieurs getuigen van hoffelijke afkomst. In de zalen liggen prachtig houten vloeren en het landgoed straalt rust uit. Traditionele hoffelijkheid die u misschien niet meer gewend bent, maar wel verdient.

Professionele ondersteuning

Het team van Kasteel de Wittenburg heeft meer dan 30 jaar ervaring met het faciliteren en organiseren van diverse soorten evenementen. Alle kennis en middelen worden aangeboden om van uw evenement een groot succes te maken. Het team denkt graag vanuit een persoonlijke benadering met u mee.

Uitmuntende keuken

Dagelijks serveert onze keuken op uw verzoek ontbijt, lunch, diner en borrel. Verfijnde klassieke gerechten met traditioneel Franse invloeden bereid met verse, lokale producten en afgestemd op uw (dieet)wensen. Geserveerd in de kasteelzalen, de tuin of in restaurant Sophie.

Goede bereikbaarheid

Kasteel de Wittenburg ligt dicht bij de provinciale weg N44 en is goed bereikbaar met de auto vanaf de A44 of de A12. Bushaltes Het Kerkehout en Beukenhorstlaan bevinden zich op 5 tot 10 minuten loopafstand.

Kasteel de Wittenburg biedt ruimte aan 200 gratis parkeerplaatsen.

Met de fiets rijdt u in 15 minuten vanaf station Den Haag Centraal door een prachtige bosrijke omgeving naar het kasteel.

Voor verdere informatie over reizen met het openbaar vervoer verwijzen wij u naar www.9292ov.nl

Download brochure

Condoleances

  Datum

  Welke tijden?

  Aantal personen

  Heeft u een voorkeur voor een van onze zalen? Grote LoungeKleine LoungeSerreFranse salonBibliotheekOranje Nassau zaalBoardrooms

  Van welke cateringopties zou u gebruik willen maken? Vergader arrangementOntbijtLunchDinerBorrel

  Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of globaal programma?