Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Feesten & partijen

Kasteel de Wittenburg biedt elf verschillende ruimtes voor verjaardagen, jubileums en andere (feestelijke) bijeenkomsten. Denkt u bijvoorbeeld aan de stijlvolle, glazen serre met toegang tot de kasteeltuin en vijver. De verschillende sfeervol ingerichte ruimtes met hun kenmerkende exclusieve ambiance bieden ruimte voor bijeenkomsten van 2 tot 500 personen. Lunches en diners kan de Wittenburg verzorgen van 2 tot 250 gasten en recepties voor gezelschappen tot ruim 500 personen. U kunt daarbij exclusief gebruik maken van de gerechten uit onze culinaire keuken.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de mail info@wittenburg.nl, bel ons op 070 51 51 500 of vul het informatieformulier in.

Contact ons
Informatie formulier

kasteelZALEN, luxe boardrooms en congreszaal

Kasteel de Wittenburg biedt elf verschillende ruimtes voor verjaardagen, jubileums en andere (feestelijke) bijeenkomsten.

Wij begrijpen als geen ander dat het culinair niveau van de keuken voor een groot gedeelte bepalend is voor het succes van uw bijeenkomst. In de catacombe van het kasteel bevindt zich één van de mooiste keukens van Nederland. Dagelijks is onze keukenbrigade in de weer met verse producten om de meest verfijnde gerechten voor u en uw gasten te verzorgen.

Bekijk de mogelijkheden per zaal:

HET KASTEEL BIEDT

Unieke Locatie

Een hele complex is in de loop der jaren nauwelijks veranderd. Het hoofdgebouw is aangepast aan de eisen der moderne tijd. Toch is de oude rust meer  dan 80 jaar geleden nog aanwezig. De hal en de stijlvolle interieurs van de verschillende vertrekken getuigen daarvan. Hoog boven dit alles zit daar het kleine stenen leeuwtje dat door de huidige eigenaar hoog boven zijn bezit is geplaatst.

Hoffelijke sferen

Het elegante kasteel ademt traditionele gastvrijheid en een gemoedelijke sfeer. De stijlvolle hal en klassieke interieurs getuigen van hoffelijke afkomst. In de zalen liggen prachtig houten vloeren en het landgoed straalt rust uit. Traditionele hoffelijkheid die u misschien niet meer gewend bent, maar wel verdient.

Professionele ondersteuning

Het team van Kasteel de Wittenburg  heeft meer dan 30 jaar ervaring met het faciliteren en organiseren van diverse soorten evenementen. Alle kennis en middelen worden aangeboden om van uw evenement een groot succes te maken. Het team denkt graag vanuit een persoonlijke benadering met u mee.

Uitmuntende keuken

Dagelijks serveert onze keuken op uw verzoek ontbijt, lunch, diner en borrel. Verfijnde klassieke gerechten met traditioneel Franse invloeden bereid met verse, lokale producten en afgestemd op uw (dieet)wensen. Geserveerd in de kasteelzalen, de tuin of ons restaurant Sophie.

Goede bereikbaarheid

Kasteel de Wittenburg ligt dicht bij de provinciale weg N44 en is goed bereikbaar met de auto vanaf de A44 of de A12. Bushaltes Het Kerkehout en Beukenhorstlaan bevinden zich op 5 tot 10 minuten loopafstand.

Kasteel de Wittenburg biedt ruimte aan 200 gratis parkeerplaatsen.

Met de fiets rijdt u in 15 minuten vanaf station Den Haag Centraal door een prachtige bosrijke omgeving naar het kasteel.

Voor verdere informatie over reizen met het openbaar vervoer verwijzen wij u naar www.9292ov.nl

Download brochure

KASTEEL TESTIMONIALS

Privé aanvraag

  Datum

  Meerdere dagen?

  Welke tijden?

  Heeft u ook interesse in een overnachting?

  Wat voor soort evenement organiseert u?

  Aantal personen?

  Heeft u een voorkeur voor een van onze zalen?Grote LoungeKleine LoungeSerreFranse salonBibliotheekOranje Nassau zaalStatendam zaalBoardrooms

  Van welke cateringopties zou u gebruik willen maken?Koffie & theeOntbijtLunchDinerBorrel

  Heeft u nog speciale wensen, opmerkingen of al een globaal programma?