Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Bedrijfsevenementen

Bedrijfsevenement

Kasteel de Wittenburg biedt elf verschillende ruimtes voor personeelsfeesten, jubileums en, incenstives andere feestelijke bijeenkomsten. Denkt u bijvoorbeeld aan de stijlvolle, glazen serre met toegang tot de kasteeltuin en vijver. De verschillende sfeervol ingerichte ruimtes met hun kenmerkende exclusieve ambiance bieden ruimte voor bijeenkomsten van 2 tot 500 personen. Lunches en diners kan de Wittenburg verzorgen van 2 tot 250 gasten en recepties voor gezelschappen tot ruim 500 personen. U kunt daarbij exclusief gebruik maken van de gerechten uit onze culinaire keuken.

Voor meer informatie kunt u ons bereiken via de mail sales@wittenburg.nl, bel ons op 070 51 51 500 of vul het informatieformulier in.

Join the Discussion