Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Keep Calm and Relax

Beleef het ultieme kerstgevoel!

Beleef het ultieme kerstgevoel!

Kasteel de Wittenburg staat ook dit jaar weer symbool als een van de meest sfeervolle kerstlocaties van Wassenaar en omstreken. Het personeel van het kasteel heeft haar uiterste best gedaan om het kasteel voor u om te toveren in een idyllisch en charmant kerstkasteel.

Dit is de perfecte locatie om kerst samen met uw geliefden te vieren. Denkt u hierbij aan prachtig versierde kasteelzalen en een uitgebreid en traditioneel kerstdiner dat speciaal door onze Chef-kok is samengesteld, uiteraard met een passend wijnarrangement.

Wij ontvangen u graag op kerstavond, 1e en 2e kerstdag om bij ons het ultieme kerstgevoel te beleven!

Reserveren via
Kasteel de Wittenburg
info@wittenburg.nl | 070 5151500 | www.wittenburg.nl
Landgoed de Wittenburg 1, 2244 BV Wassenaar

 

Bekijk hieronder het menu: