Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Op zaterdag 25 januari 2020 vond de Première van Chateau Chantant in Kasteel de Wittenburg plaats. In samenwerking met Wentink Forno & Partners werd deze wervelende show bezocht door ruim 150 gasten en genodigden.

Grand Première – Chateau Chantant

Grand Première – Chateau Chantant

Op zaterdag 25 januari 2020 vond de Première van Chateau Chantant in Kasteel de Wittenburg plaats. In samenwerking met Wentink Forno & Partners werd deze wervelende show bezocht door ruim 150 gasten en genodigden. Er kon genoten worden van fantastische optredens verzorgd door April Darby, Bryan B. en Graziëlla Hunsel en tussen de optredens door werd er een culinair 3-gangen diner geserveerd, bereid door Chef-kok Roy van Geel.

Op 14 maart 2020 vindt de tweede editie plaats van Chateau Chantant in Kasteel de Wittenburg. Tijdens deze editie kunt u weer genieten van live muziek en entertainment van hoogstaande kwaliteit en een culinair 3-gangen diner met bijpassende wijnen.

Reserveer nu via: https://www.eventim.nl/artist/chateau-chantant/ 

Bekijk HIER het artikel van de Grand Première van Chateau Chantant bij Kasteel de Wittenburg