Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Wethouder Klaver op bezoek bij Kasteel de Wittenburg

Wethouder Klaver op bezoek bij Kasteel de Wittenburg

Met een aantal zomerconcerten in de planning, de eerste huwelijken die zijn voltrokken en een aantal kleinschalige zakelijke events, is Kasteel de Wittenburg weer enthousiast aan de slag. Lasé Hu, eigenaar van Kasteel de Wittenburg en Ralf Meppelder, directeur, vertelden Caroline Klaver-Bouman, wethouder (economie) over hun corona-periode. Maar ook over de kansen.

In augustus/september komen Candy Dulfer en Alain Clark hun mooie tuin opluisteren met muziek. Gasten genieten tijdens het concert van een hapje en een drankje. Wethouder Caroline Klaver: “Kasteel de Wittenburg heeft zoveel te bieden voor zowel particuliere gasten als bedrijven. Ruimte, rust en een persoonlijke sfeer in een historisch mooie groene omgeving. De gezelligheid en gastvrijheid is bewaard gebleven in deze andere tijden. Wassenaar kent zoveel mooie unieke plekken en innovatieve ondernemers. Samen maken we Wassenaar een heerlijk dorp om in te wonen en te recreëren.”