Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

BID AVRO Tros Innovatie diner

BID AVRO Tros Innovatie diner

BID nieuwsbrief november 2020:

Via deze update houden we je op de hoogte van de laatste ontwikkelingen van de BID. We hebben namelijk niet stilgezeten!

We vertellen je meer over het verloop van het BID AVRO Tros Innovatiediner, je kunt een interview lezen met kasteelheer Ralf Meppelder van Kasteel de Wittenburg.

Ook hebben we het BID vertrouwensdiner achter de rug, om vertrouwen tussen de overheid, het bedrijfsleven en de media te verbeteren. Hieruit zijn er drie doelen ontstaan: de improvement van de vegan industrie, het creëren van meer werkgelegenheid en het onderwijs verbeteren.

BID AVRO Tros Innovatie diner

Challengers uit de voedingsindustrie vallen in de prijzen
Bij het BID AVRO Tros Innovatie diner op 19 oktober is Protix uitgeroepen tot winnaar van de Nederlandse Innovatie Prijs 2020. De marktleider in verifieerbare en schaalbare insectenkweek om zo het van insecten het ingrediënt van de toekomst te maken en de balans in het natuurlijke voedingssysteem te herstellen, liet hiermee 1000 andere bedrijven achter zich op het gebied van duurzame innovatie. Ook werden vier andere bedrijven bekroond met de Nederland Innoveert prijs van de Big Improvement Day. Eén hiervan was een andere challenger uit de voedingsindustrie: The LIVEKINDLY Collective, een wereldwijd collectief van plantaardige voedingsmiddelen met als doel om de beschikbaarheid en consumptie hiervan te accelereren.

Bekijk de aflevering hier!

Ralf Meppelder; de Kasteelheer met een creatieve geest

Ook dit jaar worden de advies- en programmaraad diners weer gehost in het feeërieke Kasteel de Wittenburg in Wassenaar. Eind 1963 opende het Kasteel haar deuren voor gasten. Het monumentale historische pand is de loop der jaren nauwelijks veranderd, daarnaast zijn de activiteiten die er zich afspelen uniek, innovatief en creatief. Wie wil er nou niet op 50 meter hoogte boven een kasteel dineren aan chefs table? Niet voor niets staat het Kasteel bekend als een unieke evenementenlocatie voor zowel zakelijke- als privéaangelegenheden.

Wij spraken kasteelheer Ralf Meppelder over de ins en outs rondom het Kasteel, de verborgen Kasteelgeheimen en uiteraard waarom ze al vijf jaar op rij partner zijn van de BID.

We spraken kasteelheer Ralf Meppelder over de ins en outs van Kasteel de Wittenburg, lees het interview hier.