Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Classy Spring Drive Thru & Easter Family Drive Thru

Classy Spring Drive Thru & Easter Family Drive Thru

Op vrijdag 2 en zaterdag 3 april hebben wij de derde drive thru op ons landgoed georganiseerd en met deze keer als thema: Classy Spring! 

Gasten konden genieten van onder andere luxe rosé Champagne die door onze Champagne dame werd uitgedeeld, heerlijke oesters, blini kaviaar en lamsrack van onze Ofyr. Het viel allemaal goed in de smaak en thuis kon iedereen verder genieten van het hoofdgerecht en dessert. Wat hebben wij een positieve reacties ontvangen en daar zijn wij hartstikke trots op.

Daarnaast hebben wij op zondag 4 april een mini Paas drive thru georganiseerd voor het gezin. De kinderen konden tijdens de route meedoen aan opdrachten en aan het einde kregen zij een cadeautje. Thuis kon er worden genoten van de heerlijke Paasbrunch box.

Wij hopen jullie allemaal snel weer te mogen ontvangen in ons kasteel en bij restaurant Sophie.