Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Sophie’s wereldreis

Sophie’s wereldreis

Afgelopen weekend vond er een unieke wereldreis plaats bij Kasteel de Wittenburg! Wij hebben enorm genoten van deze leuke dagen en hopen dat u goed kennis hebt kunnen maken met ons vernieuwde concept in Restaurant Sophie. Gasten konden genieten van kleine gerechten die werden geserveerd in de kasteelzalen om vervolgens uitgebreid te dineren in Restaurant Sophie. Waarbij wij normaal het concept drive thru inzetten tijdens de corona hebben wij vanwege de versoepelingen het concept omgezet in een walk thru door het Kasteel. Mocht u dit evenement hebben gemist, kunt u natuurlijk altijd van woensdag tot en met zondag terecht in Restaurant Sophie voor een heerlijk diner!

Wij willen graag @ferociusevents en @emiliebastens_harpiste bedanken voor jullie geweldige bijdrage aan dit evenement.