Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Society Lunch De Wittenburg

Society Lunch De Wittenburg

Op maandag 13 juni heeft in Kasteel de Wittenburg de 50ste editie plaatsgevonden van de Society lunch waarbij vele bekende Nederlanders aanwezig waren. Een uniek en bijzonder evenement dat twee keer per jaar wordt georganiseerd door Tony Tetro en Annette Wijdom. Reeds vele jaren worden bekende hotels en evenementenlocaties in de regio door de Society lunch aangedaan met altijd een uniek en eigen thema. Dit jaar stond de Society lunch in het teken van de Franse barok/ Renaissance. Het was bijzonder om te zien dat alle ruim 300 gasten zich aan de dresscode hielden en prachtig verkleed richting het kasteel togen. Rond het middaguur was de kasteeltuin gevuld met jonkvrouwen gehuld in hoepelrokken en hoge pruiken en heren in Barokke kledij. De presentatie was in handen van Vivian Boelen en zij opende samen met directeur Ralf Meppelder rond het middaguur het riante lunchbuffet. Chef-kok Jim Boctor heeft zich laten inspireren door een schilderij uit de 17de eeuw waarop een groots buffet met kreeften, wijnen, Franse stoofgerechten en kazen afgebeeld werd. Zo heeft hij het stilleven laten herleven. Gedurende de lunch vonden er in de kasteeltuin diverse optredens plaats van bekende artiesten, en dat alles onder een strakblauwe hemel. Daardoor ontstond er die middag een sprookjesachtige ambiance in de tuin van de Wittenburg