Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Exclusief concert OG3NE bij Kasteel de Wittenburg

Exclusief concert OG3NE bij Kasteel de Wittenburg

Kasteel de Wittenburg heeft vele gezichten. Het is een plek voor chique bruiloften, stijlvolle kerstdiners of zakelijke bijeenkomsten. Maar afgelopen zondagavond figureerde het kasteel als achtergrond voor een wervelend muzikaal optreden van zanggroep OG3NE, alsmede een voortreffelijk viergangendiner.

Door Bonnie Klap

De zaal is volledig uitverkocht als de 180 gasten langzaam binnenstromen en in de stijlvolle entreehal worden verwelkomd met een glas champagne en harpmuziek van harpiste Emilie Bastens, die al tien jaar voor muzikale omlijsting zorgt voor Kasteel de Wittenburg. Het concert van OG3NE is afgelopen anderhalf jaar driemaal uitgesteld, vanwege de Covid maatregelen, maar vanavond gaat het dan eindelijk gebeuren. 

En hoe! Nadat een aantal zangers voor de ‘warming-up’ had gezorgd, betrad het muzikale drietal het podium en binnen de kortste keren stond de zaal op zijn kop. Oud en jong zong en danste mee met de bekende hits van de drie zusjes en vrijwel niemand kon nog stil blijven zitten. Intussen werd het viergangendiner uitgeserveerd aan de vele gasten, dit alles feilloos geregisseerd door de charmante gastheer en duizendpoot Jordy van de Vegt. Ook aanwezig was kasteeleigenaar Lasé Hu, die mij vertelde heel blij te zijn dat dit soort grote evenementen weer kon plaatsvinden. Als echte ondernemer zei hij ook steeds weer op zoek te gaan naar nieuwe concepten, teneinde het Kasteel nog meer op de kaart te zetten. Zo wordt er zelfs gekeken naar het idee om het restaurant ‘Sophie’ ook te combineren met entertainment. Gezien het grote succes van deze avond lijkt dat misschien geen slecht idee.