Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Stichting Vaarwens

Stichting Vaarwens

De benefietavond van Stichting Vaarwens, mocht 11 september 2023 plaats vinden bij ons in het kasteel.

Dit evenement was een magische avond, waar gasten zich omringd voelden door elegantie en een warme sfeer. Kasteel de Wittenburg, met zijn historische charme en prachtige omgeving, vormde het decor voor een avond die liefdadigheid en hoop vierde.

Maar dat was niet alles! Gasten genoten van heerlijke culinaire hoogstandjes, livemuziek die de ziel raakte en inspirerende toespraken van degenen die direct getuige waren geweest van de wonderbaarlijke impact van Stichting Vaarwens. Zo kwamen ze tot een opbrengst van wel liefst €16.750,- euro.

Stichting Vaarwens liet Kasteel de Wittenburg stralen, waar ze samenkwamen om liefdadigheid te vieren en de onvergetelijke momenten te delen die de stichting heeft gecreëerd voor mensen in hun laatste levensfase. De recent uitgebrachte aftermovie brengt de ontroerende hoogtepunten van die betoverende avond weer tot leven.