Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Make-A-Wish Nederland

Make-A-Wish Nederland

Een 4 jarig meisje met een ultieme droom.
Met de hulp van Make-A-Wish Nederland werd haar wens om een dansende prinses te zijn in een betoverend kasteel werkelijkheid. De roze limousine arriveerde bij Kasteel de Wittenburg, waar de prinses met open armen werd ontvangen. De dag begon met een overheerlijke lunch, verzorgt door de chef-kok van Kasteel de Wittenburg. Vervolgens stond er een onvergetelijke prinsessentraining op het programma. Prinses Sterre nam zelfs een prinsessen certificaat mee. Maar de koninklijke ervaring hield niet op bij de training. De prinses werd naar buiten begeleid, waar een betoverende koets met twee majestueuze paarden haar opwachtte.
Dit was een betoverende dag voor Kasteel de Wittenburg, om een meisje van 4 jaar haar droom te laten verwezenlijken.