Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

BID Secretaressedag

BID Secretaressedag

18 april konden de secretaresses weer in het zonnetje gezet worden. Dit was de zestiende editie van BID Secretaressedag 2024! Wat een fantastisch en inspirerend event dat wij samen met Secretary Plus Nederland, BID en ShowBird Nederland mochten organiseren.

Een viering van de top assistants in het land. Dit jaar stond het evenement in het teken van inspiratie, erkenning en samenwerking binnen het vak van secretaresses met het thema ‘Champions League’. Met als dagvoorzitter Wilfred Genee was het een succesvolle dag, waar we alle assistenten en secretaresses in het zonnetje mochten zetten.

Tijdens deze speciale dag bij ons in het kasteel werd de BID Assistant Impact Award uitgereikt, een blijk van waardering voor de cruciale rol die assistenten spelen. Karin Merkx van Blue Field Agency was de gelukkige winnaar. Een op en top gastvrouw die altijd vrolijk, nieuwsgierig en positief is. Naast haar functie als assistent doet ze ook nog de Human resource, salarisadministratie, Recruitment, het organiseren van events en het dagelijks ondersteunen van het management binnen het bedrijf. Ze heeft deze prijs zeker verdiend!