Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Kerst in Kasteel de Wittenburg

Kasteel de Wittenburg staat ook dit jaar weer symbool voor een warme en sfeervolle kerst. Het personeel van het kasteel heeft haar uiterste best gedaan om het kasteel voor u om te toveren in een charmante kerstsfeer.

Het kasteel is de perfecte locatie om kerst samen met uw geliefden te vieren. Vuurkorven leiden u de weg langs de oprijlaan richting het feeërieke landgoed. Bij de rode loper heet onze charmante gastheer u welkom, waarna hij u begeleidt naar één van de in kerstsfeer gedekte tafels. Daar kunt u, samen met vrienden en familie, genieten van een uitgebreide en traditionele kerstlunch dat speciaal door onze Chef-kok is samengesteld, uiteraard met een passend wijnarrangement.

Voor kinderen serveren wij een feestelijk kindermenu. Daarnaast is het ook mogelijk om voor een vegetarisch menu te kiezen.

Graag informeren wij u over ons kerstarrangement inclusief overnachting, bestaande uit een traditioneel kerstdiner, overnachting in een van onze luxe kasteelkamers met een uitgebreid kerstontbijt. Voor meer informatie kunt u een email sturen naar kerst@wittenburg.nl

Wij ontvangen u graag op 1e en 2e kerstdag om bij ons het ultieme kerstgevoel te beleven!

RESERVEREN
kerst@wittenburg.nl | 070 5151500 | www.wittenburg.nl
Landgoed de Wittenburg 1, 2244 BV Wassenaar

Klik hieronder op de afbeelding op het kerstmenu te bekijken: