Reserveer nu uw hotelkamer

Skip links

Lead with Elegance

Beleef de 2e editie van Lead with Elegance: een exclusief 2-daags leadership summit, speciaal ontworpen voor vrouwelijke leiders, ondernemers & executives. Lead with Elegance is voor de vrouw die leadership vanuit haar unieke kwaliteiten willen benaderen, de kracht van vrouwelijkheid wil ervaren en die wil investeren in haar persoonlijke- en zakelijke groei voor nóg meer succes op alle gebieden in haar leven.
En dat alles in de 5-sterren beleving van het prachtige Kasteel de Wittenburg.

Topsprekers en experts
Verwacht een intensief tweedaags programma onder leiding van topexperts, corporate executives van het hoogste niveau en selfmade business-iconen, waaronder Annemarie van Gaal en Ineke Kooistra. Wij bieden je een dynamische mix van inspirerende keynotes, hands-on workshops, een panel met diner, verrassend entertainment en diverse netwerkmomenten om te connecten met gelijkgestemde zakenvrouwen. Je wordt ondergedompeld in interactieve sessies vol inzichten, concrete strategieën en praktische tools die je direct in je professionele en persoonlijke leven kunt toepassen.

Een uniek summit waarbij je wordt uitgedaagd tot kwetsbaarheid en groei, jouw leadership skills aanscherpt én waar je omringt wordt met boeiende, succesvolle powervrouwen! 

Via deze link kunt u een ticket bemachtigen!

Lead with elegance (foto van publiek)