Boek nu!

Bel +31 70 51 51 500

info@restaurantsophie.nl

Vorstelijk tafelen
bij Restaurant Sophie
in Kasteel de Wittenburg

Culinaire wereldreis to share

Restaurant Sophie is een modern á la carte restaurant gelegen in het klassieke Kasteel de Wittenburg. Zij is vernoemd naar Barones Sophie, de eerste bewoonster van Kasteel de Wittenburg. Barones Sophie en haar echtgenoot Jonkheer Speelman reisden in de 19de eeuw de hele wereld over. Herbeleef deze wereldreis op culinaire wijze met het ‘shared dining’ menu.

Onze keuken bereidt gerechten die geïnspireerd zijn door alle werelddelen. Eenvoud, sterke smaken en hoge kwaliteit ingrediënten zijn onze belangrijkste uitgangspunten.

De bedienende brigade neemt u graag mee op deze culinaire wereldreis. Met wijnen van over de hele wereld maken wij uw avond helemaal compleet.

Met onze ‘shared dining’ menukaart stelt u zelf het aantal gangen samen.

Wenst u een volledig verzorgde avond? Kies dan voor Sophies wereldreis. Deze vangt aan met een amuse en een aperitief gevolgd door een selectie van 3 rondes shared dining, afsluitend met een kop koffie of thee naar keuze.

Ons menu

Maak kennis met

Welkom bij
Restaurant Sophie

van woensdag t/m
zondag geopend vanaf 17:00u

Momenteel serveren wij geen lunch.

Waar kunt u Sophie vinden?

We helpen u graag!

Stuur ons een mailtje als u vragen heeft over ons menu, bijvoorbeeld als u een voedselallergie heeft

Disclaimer: de op deze website getoonde informatie wordt door Restaurant Sophie met zorg samengesteld, doch voor de juistheid en volledigheid daarvan kan niet worden ingestaan. Restaurant Sophie verstrekt door middel van deze website louter informatie over producten en diensten die door Restaurant Sophie worden aangeboden. Wijzigingen kunnen zonder voorafgaande mededeling worden aangebracht.

Volg ons